Friday, November 30, 2012

Ode dari JTK, Subang Jaya-Puan Naimah, Ezreen dll


Rainbow choc ganache


Double choc indulgence for Jan-Dec 2012 birthday, sibuk sesangat mengcrepe sampai lupa nak tengok pesanan kat email suruh tulis atas kek.


Ode dari isteri tercinta untuk suami tersayang, asalnya Ezreen, Jln Semarak nak kan design kek sebelumnya, dah tertampal kek awal-2, nak diangkat takut lagi comot. Nasib baik suaminya suka.



Zai, Sunway..9 pax
Nurulbaizura (geng Rantau Panjang)..6 pax
Ina Ladulah..2 pax
Ibu Aniq Aqeef..3 pax
Naimah..1 pax
Nor Haslinda Saman..2 pax
Cikgu Azilah..5 pax
Yanti...10 pax
Cikgu Ayu..3 pax
Terima kasih

Sunday, November 25, 2012

Rainbow cake for Aniq..Puan Rafeah, MBSA


Terima kasih Rafeah kerana sudi ode lagi dengan Adnazthie-Kek

Saturday, November 24, 2012

Fruit flan cake, RV, Rainbow n Durian Crepe


Puan Azura, Kota Damansara


Puan Azizah, Presint Zapin


Puan Nina, Meru



Cikgu Ayu..7 pack
Kak Ipar Nurul..5 pack
Cikgu Nik..4 pack
Puan Aina..3 pack
Cikgu Azura...4 pack
Cikgu Azizah..1 pack
Puan Yanti..6 pack
Cikgu Azizah lagi..5 pack

Alhamdulillah..terima kasih

Wednesday, November 21, 2012

Rainbow with choc ganache..Puan Nor Sahayu


Cream Puff n Eclairs.





Alhamdulillah siap juga tempahan dari Cikgu Sazreen, Bandar Bukit Raja & Puan Hajar, Meru. Balik dari kerja siap sembahyang Asar terus buat, bajet memang x leh siap awal sebab nak masak makan malam lagi. Dapatlah siapkan ikan goreng dan kobis masak lemak n kemaskan lauk basah yang dibeli sebelumnya..

Suami ambil anak dari Masjid SSAAS dan aku ambil Adli n Nabil yg g main futsal di Seksyen 7, dgn Muallim n geng.

Cikgu Sazreen-100 bj cream puff
Puan Hajar- 50 bj cream puff, 50 bj eclairs. Asalnya hajar ode Apam Angry Bird, macam x sempat n ku cadangkan eclairs, sib baik Hajar senang dan mudah berurusan dengannya. Tqvvm



Tuesday, November 20, 2012

Pavlova for Mr Kit


Alhamdulillah tempahan dari Ayu lagi..kalini permintaan suaminya untuk surprise bos bengkel kereta di Seksyen 7 Shah Alam. Terima kasih Ayu,

Monday, November 19, 2012

Tempahan dari geng BAM...




Terima kasih kerana selalu ode ngan Adnazthie-Kek...selamat hari lahir, selamat panjang umur dan semoga sejahtera selalu buat Man, As, Seila dan Aida.

Thursday, November 15, 2012

Cikgu Nor Sahayu lagi...Alhamdulillah


Pecan heaven..tempahan pertama


Lama x buat fruit tart buah segar dengan casing disalut coklat.


Kek karamel lagi..buah tangan untuk saudara CIkgu Ayu.. Kesemua tempahan di atas dihantar pada waktu sebelah pagi.


7 pack durian crepe..hantar sebelum 8 malam..Terima kasih Cikgu Ayu, selalu ode ngan akak..Alhamdulillah.

Tempahan dari Cikgu Nor Sahayu & member Puan Yatie



Tempahan dari Cikgu Nor Sahayu


Tempahan dari kawan Puan Yatie

Monday, November 12, 2012

Eclairs dan cream puff untuk Cikgu Liza & Cikgu Sazreen, SMKRP


Cikgu Liza..50 bj cream puff n 25 bj eclairs



Cikgu Sazreen..50 bj cream puff

Durian crepe..tempahan pertama


DC yang tengah meletup..

Tempahan pertama DC..Cikgu Nor Sahayu lagi. Tqvvm. Enam biji kubawa ke ofis makan dengan member2 kat ofis, kenyang makan sebiji G Are kata..he he he, memang besar pun.

Kek karamel pelangi lagi..ode dari Cikgu Nor Sahayu


Tempahan 2 bj kek karamel untuk pengasuh anak-2 Cikgu Nor Sahayu. Tqvvvm Ayu..

Friday, November 9, 2012

Ode petang Jumaat...

Alhamdulillah dengan pelbagai tempahan yang diterima.Asalnya nak cuti hari Rabu aje (rasa x selesa sebab gigi sakit ..anak-2 pun cuti sekolah), last-2 sambung Khamis dan Jumaat. 

Nasib baik juga ode ini untuk sebelah petang, jadi hari Jumaat, 2x ke Shah Alam...


Cistat, masa baru angkat memang gebusssssss...100bj packing 25/box..Azniza & Aidah


100 bj muffin..sori Azniza, mula salah bagi harga, nasib baik Azniza ok..Alhamdulillah, tq


Ini gambar lama, tersibuk..he he he 

2 x 25 bj ...Aidah 
4 x 25 bj Puan Anis, isteri En Nik, PKK

Alhamdulillah di atas kesihatan yang baik dan syukur sangat di atas rezeki yang diberi. 

Ode dari Cikgu Nor Sahayu lagi..TQVVVM






Ode ketiga dari Cikgu Nor Sahayu..akhirnya bertemu jua dengan dia. Alhamdulillah dan terima kasih kerana sudi ode dengan Adnazthie lagi. Semoga semua ode yang dibuatkan memenuhi citarasa semua....insyaallah

Ode dari SMK Rantau Panjang


Terima kasih kerana sudi ode 300 bj cream puff n 172 bj eclairs..Alhamdulillah, mereka sangat berpuashati.

Thursday, November 8, 2012

Ode hari Khamis



Pagi..ode Cikgu Nor Sahayu untuk staff ofis di SMK Seksyen 9, Shah Alam


Petang..150 bj casing tart (butter), kawan Puan Zaryna


Malam..ode dari Puan Zawiyah, Pelabuhan Kelang, minggu lepas kek Yaya, minggu ni kek Boboiboy untuk besday anaknya..

TQVVVM

Sunday, November 4, 2012

Ode dari Cikgu Nor Sahayu





Puan Ayu, Desa Alam, U12..Ayu bagi untuk pengasuh anak-2nya yang berpindah kerumah baru. Jenuhlah difikirkan di mana Desa Alam U12 ni...he he he, ghupernya kat tempat aku selalu lalu balik dari ofis...
Tqvvm



Puan Azizah..tambahan hantaran manisan untuk majlis pertunangan anakandanya..

Tempahan 1, 2 n 3 Nov 2012


Puan Azura


Cikgu Liza


Makcik kuih


Aini


Puan Zawiah

Terima kasih pada yang sudi mengode...