Sunday, December 30, 2012

Rezeki hari Ahad...



Alhamdulillah rezeki hari cuti..

50 bj .. Puan Yanti
50 bj..Cikgu Liza
25 bj..Cikgu Nurul Fitriyana..

Friday, December 28, 2012

Tempahan dari pengantin baru Nurul Baizura..

Selamat pengantin baru buat rakan ofisku, Nurul Baizura dan pasangannya, Fauzi..semoga berkekalan selamanya bersama.


Double choc indulgence with strawberry


Baby cheesetart with orange, blueberry n strawberry filing


150 bj baby blueberry cheesetart untuk makan-2

Monday, December 24, 2012

Cikgu Azhariah & tempahan dari ipar-2ku


100 bj baby blueberry cheesetart, tak tengok stok cheese dalam freezer, dapat 93 bj n tambah 7 bj choc tart....ode kedua dari Cikgu Azhariah, High School


Double choc indulgence with edible for Zaeem n Norman birthday.

Italian rainbow cake for Aween n Wawa..

Saturday, December 22, 2012

Mini RV, baby blueberry cheesetart & DC



Cikgu Nurul Fitriyana...
30 bj mini RV
25 bj baby cheesetart
1 pack durian crepe

Cikgu Rohaya

30 bj mini RV
50 bj baby cheesetart
5 pack durian crepe

Friday, December 21, 2012

Pelbagai ode..DC, cream puff n eclairs


 50 bj eclairs..ode dari Zahira, Sek 24 Shah Alam


 50 bj cream puff..ode dari Zahira

50 bj cream puff..ode dar Izan, kakak Haslina




13 pack..Puan Yanti

7 pack..Puan Juliana
6 pack..Puan Unni
6 pack ..Puan Aidah n geng BAM
4 pack..Haslina
1 pack..kawan Puan Zihan

Wednesday, December 19, 2012

Sunday, December 16, 2012

Saturday, December 15, 2012

Cream puff, soft cotton ciskek n bby cistat


600 bj cream puff & 200 bj eclair..Cikgu Husniah


Ode dari adik Cikgu Husniah


200 bj bby blueberry cheesetart..Puan Azniza

Friday, December 14, 2012

Durian crepe n cream puff


 Mura..7
Shazlina..7
Juliana..4
Haslina..11
Rohaya..2
Sazreena..3
Ayong..2
Aryana..1


Bos Puan Rapeah MBSA..50bj creampuff

Friday, December 7, 2012

Ode di hari Jumaat yang barakah..


RV cake..Ita,SUK


Gambar fail lama...Puan Aliyah untuk anak-2 tersayang.


Geng PKK..6
Haslina..2
Rafeah..3
Shazlina..3
Juliana..3
Geng BAM..5
Cikgu Nor Sahayu..8
Uni, Saleha n Mura..3
Cikgu Azilah..5
Puan Yanti..4
Ita SUK...5
Geng Rantau Panjang..12
Puan Nurie...3


Alhamdulillah syukur padaNYA.

Wednesday, December 5, 2012

Choc moist cake, cream puff n eclairs


Ode dari Puan Yatie. CMC500gm, 3 bekas per order


Puan Dewi Kapar

Monday, December 3, 2012

Double choc indulgence for the LOVED one





Ode dari Cik Ayu, Bangsar untuk si buah hatinya yang bekerja di Kota Damansara, Seksyen 5.

Saturday, December 1, 2012

Sambung mengcrepe, pavlova n baby cistat


100 bj babu blueberry cheesetart..ode dari Cikgu Azhariah, HS


Puan Hajjah Suzana, Bukit Antarabangsa, jumpa di Selayang




8 pax..Puan Aisyah
2 pax..Puan Norzihan Mohd Basir.

Friday, November 30, 2012

Ode dari JTK, Subang Jaya-Puan Naimah, Ezreen dll


Rainbow choc ganache


Double choc indulgence for Jan-Dec 2012 birthday, sibuk sesangat mengcrepe sampai lupa nak tengok pesanan kat email suruh tulis atas kek.


Ode dari isteri tercinta untuk suami tersayang, asalnya Ezreen, Jln Semarak nak kan design kek sebelumnya, dah tertampal kek awal-2, nak diangkat takut lagi comot. Nasib baik suaminya suka.



Zai, Sunway..9 pax
Nurulbaizura (geng Rantau Panjang)..6 pax
Ina Ladulah..2 pax
Ibu Aniq Aqeef..3 pax
Naimah..1 pax
Nor Haslinda Saman..2 pax
Cikgu Azilah..5 pax
Yanti...10 pax
Cikgu Ayu..3 pax
Terima kasih

Sunday, November 25, 2012

Rainbow cake for Aniq..Puan Rafeah, MBSA


Terima kasih Rafeah kerana sudi ode lagi dengan Adnazthie-Kek

Saturday, November 24, 2012

Fruit flan cake, RV, Rainbow n Durian Crepe


Puan Azura, Kota Damansara


Puan Azizah, Presint Zapin


Puan Nina, Meru



Cikgu Ayu..7 pack
Kak Ipar Nurul..5 pack
Cikgu Nik..4 pack
Puan Aina..3 pack
Cikgu Azura...4 pack
Cikgu Azizah..1 pack
Puan Yanti..6 pack
Cikgu Azizah lagi..5 pack

Alhamdulillah..terima kasih

Wednesday, November 21, 2012

Rainbow with choc ganache..Puan Nor Sahayu


Cream Puff n Eclairs.





Alhamdulillah siap juga tempahan dari Cikgu Sazreen, Bandar Bukit Raja & Puan Hajar, Meru. Balik dari kerja siap sembahyang Asar terus buat, bajet memang x leh siap awal sebab nak masak makan malam lagi. Dapatlah siapkan ikan goreng dan kobis masak lemak n kemaskan lauk basah yang dibeli sebelumnya..

Suami ambil anak dari Masjid SSAAS dan aku ambil Adli n Nabil yg g main futsal di Seksyen 7, dgn Muallim n geng.

Cikgu Sazreen-100 bj cream puff
Puan Hajar- 50 bj cream puff, 50 bj eclairs. Asalnya hajar ode Apam Angry Bird, macam x sempat n ku cadangkan eclairs, sib baik Hajar senang dan mudah berurusan dengannya. Tqvvm



Tuesday, November 20, 2012

Pavlova for Mr Kit


Alhamdulillah tempahan dari Ayu lagi..kalini permintaan suaminya untuk surprise bos bengkel kereta di Seksyen 7 Shah Alam. Terima kasih Ayu,

Monday, November 19, 2012

Tempahan dari geng BAM...




Terima kasih kerana selalu ode ngan Adnazthie-Kek...selamat hari lahir, selamat panjang umur dan semoga sejahtera selalu buat Man, As, Seila dan Aida.

Thursday, November 15, 2012

Cikgu Nor Sahayu lagi...Alhamdulillah


Pecan heaven..tempahan pertama


Lama x buat fruit tart buah segar dengan casing disalut coklat.


Kek karamel lagi..buah tangan untuk saudara CIkgu Ayu.. Kesemua tempahan di atas dihantar pada waktu sebelah pagi.


7 pack durian crepe..hantar sebelum 8 malam..Terima kasih Cikgu Ayu, selalu ode ngan akak..Alhamdulillah.