Wednesday, February 27, 2013

7" DCI n cheesetart


Puan Masliana


Tempahan dari Puan Zuriawati.


Tempahan dari Puan Zuriawati..tq Ma n Zu, sudi ode dari akak..

Sunday, February 24, 2013

Choc moist cake..Anis, iparku


Boleh buat dua pihan samada nak dengan hiasan choc putih 


Atau dengan hiasan choc rice sahaja

Tq Anis

Saturday, February 23, 2013

Kelas 'Cartoon Artwork' dengan Sifu Yatt di MySugar Class


Seronoknya bila g kelas, jumpa kenalan baru..dan aku semeja dengan Siti Afzan n geng dari KK..asyik ketawa aje..

Ini penghasilan dariku, banyak kena dimahirkan lagi..kelebihan pergi kelas ialah byk jenis nozzle diketahui serta cara penggunaan untuk hiasan atas kek..

Tengok muka strawberi shortcake tu dengan rambutnya yang dah macam X Man..he he he

Friday, February 22, 2013

Kek karamel pelangi untuk Acik Jah..ode dari grup Marhaban


Tempahan dari Che Mid, ketua grup Marhaban di tamanku untuk Acik Jah. Hantar kat rumah emak Che Mid, Acik Sumirah. Aku pernah pergi kesana pun masa kenduri kahwin adiknya, lepas tu ingat-2 lupa..he he he, maaflah ye.

Terima kasih Che Mid n geng, harap berpuashati.

7" red velvet cake...Cikgu Rohaya



Cikgu Rohaya tempah sebab kakaknya nak datang ke rumah..terima kasih.

Mini pavlova by Puan Anis n frens



32 pcs mini pavlova ordered by Puan Anis n frens..tqvvm

Sunday, February 17, 2013

Happy birthday..AISYI






9" red velvet cake, ordered by Cikgu Juhaida, Bandar Baru Kelang..Thank you..

Saturday, February 16, 2013

Baby blueberry cheese tarts...Cikgu Nurul FitriYana



Ini memang betul fresh casingnya..siap bakar dan sejukkan dalam masa 1/2 jam, bakar sekali dengan filling cream cheesenya..

Friday, February 15, 2013

Wednesday, February 13, 2013

Jom tempah 7" double choc indulgence..



Assalamualaikum semua dan diharapkan semuanya berada di dalam keadaan sihat.

Nak promote7" double choc indulgence kepada sesiapa yang teringin kek ala-2 Secret Recipe..insyaallah tak akan mengecewakan pelanggan yang dikasihi..

Seorang ode RM60/kek TAPI kalau dua orang ode RM50/kek. Adnazthie-Kek akan berusaha mengiklankan sekiranya hanya 1 kek shj yg ditempah, jika rezeki anda, anda akan dapat pada harga yang dinyatakan..

Kalau nak tambah hiasan, boleh sahaja..akan dikenakan caj tambahan lain..berminat, sms/call saya 0193724860..

Terima kasih.

Monday, February 11, 2013

Boboiboy n Atok besday...




Tempahan dari Puan Anis, Shah Alam (isteri En. Nik PKK), minta tema Boboiboy..ini saja yang mampu dibuatkan..suamiku kata, kena lukis gambar Atok juga..he he he. Terima kasih.

Sunday, February 10, 2013

Carrot cake..resepi kelas mini pack cake







Tempahan dari Puan Aida, jiran setaman yg kini menetap di Muar, kirim dengan suaminya yang balik kesana pagi tadi. Harap Puan Aidah n besday boy berpuashati..terima kasih kerana terus memberi sokongan.

Saturday, February 9, 2013

7" DCI lagi..


Kakak sulungku, kirim dengan adik yg balik Melaka bersama keluarganya.



Cikgu Mahani

Mini RV & bby fruit tarts..ode dari Dr Qistin






Tempahan dari Dr Qistin atas cadangan Aina (HTAR), terima kasih. 

Kak Shamila, thank you buatkan cupcake. Ramai  puji sedap especially red velvet. Thank you!!! 

ALHAMDULILLAH

Friday, February 8, 2013

7" DCI..ode dari geng MBSA




Terima kasih kerana sudi menempah dari Adnazthie-Kek.

Tuesday, February 5, 2013

Kelas kek pek mini..Ita's Delights..12/01/2013

Join kelas mini pek Puan Ita's Delights, best juga, jumpa member baru..keknya yang paling aku suka, peanut cadbury, red velvet, carrot, semua sedaplah..klu x cuba x tahu.


Peanut cadbury cake


Red velvet cake..dah 2 kali dapat tempahan kek ini. Aku doublekan frosting cream cheesenya..x jumpa saiz bekas yg dicadangkan. Sepatutnya kek 250g aje, sebab bekas besar..kekku dapat lebih dari 330g tidak termasuk frostingnya..


Steam potato marble cake..lembut aje..


Yogurt prune cake


Carrot cake..mmg sedap, dapat tempahan sebiji dari Puan Norhaslinda untuk majlis pertunangan sepupu dan meraikan saudaranya yg dapat 9A.


Choc moist cake..blh tahan samapi 8 bulanjika difrozenkan..terima kasih Puan Ita n Puan Nurul yg telah memberi tip dan ilmu yang berguna.

Sunday, February 3, 2013

Kek kahwin Azzira & Mushafi





Atas..8" rainbow cake
Bawah..10" red velvet cake
Lokasi..Taliair 10, Ban 2, Pasir Panjang, Sekinchan
Tempahan ..Puan Arni Falak,Cheras.

Alhamdulillah semua berjalan lancar dari awal hingga akhir.

Terima kasih.