Tuesday, December 15, 2009

Kek Aiskrim Coklat






Tuan rumah pergi ke Sg Petani n Langkawi Rabu-Ahad lepas. Masih cuti keje lagi n esok baru masuk pejabat, dah cuti lama ni mulalah angin M melanda. Adik sedara sepupu pun ikut sekali sebelum dia balik ke Melaka.

Pagi tadi buatkan pizza udang, sotong n ayam dan juga donut untuk anak-2ku n adik sedara. Tengahari sambil memasak aku sambung projek sebelum bercuti n sambungan Projek 1 tapi tak guna resepi kek vanila, tukar kek coklat. Ini semua gegara melawat blog dari usahawan yang popular Puan Mis. Sesiapa yang tak berapa rajin nak buat bolehlah calling-2 saya.

No comments:

Post a Comment

Post a Comment