Thursday, October 31, 2013

7: DCI..Puan Nasliza, bajet pavlova..Fitriyana n geng


Fitriyana n geng


Puan Nasliza meraikan ibu bapanya yang balik dari menunaikan ibadah HAJI.

Wednesday, October 30, 2013

Bajet pavlova & baby cistat


Ustazah Laila, SRA Batu Belah


150 bj baby cistat, Cikgu Nurul Fitriyana

Friday, October 25, 2013

7" DCI



Puan Fauziyan
Puan Halizan
SSA Consultant Sdn Bhd

Wednesday, October 16, 2013

Pages ADNAZTHIE'S (SHARMILA SULAIMAN) di Facebook

https://www.facebook.com/pages/Adnazthies-Sharmila-Sulaiman/133019203460878?ref=hl

Assalamualaikum dan selamat menyambut hari raya Aidil Adha..dan semoga kita mengambil iktibar pengorbanan Nabi Ibrahim a.s dan puteranya Nabi Ismail a.s. 

Saya juga memohon maaf sekiranya sepanjang berurusniaga dengan pelanggan-2 tersayang, ada kekurangan atau hal-2 yang tidak memuaskan hati, saya mohon dihalalkan dunia dan akhirat.

Kepada mereka atau sesiapa juga yang saya tak dapat memberi diskaun harap maafkan ye, sebab saya masih lagi mengekalkan harga produk saya pada harga lama dan sekiranya urusan pembelian tidak memberi nilai yang saya rasa patut saya memberi diskaun, berbanyak-2 kemaafan saya harapkan ye. 

Walaubagaimanapun sokongan dari pihak pelanggan yang dikasihi amatlah saya hargai dan saya ucapkan ribuan terima kasih yang tak terhingga.

Saya juga tidak dapat kerap mengupload kerja saya di blog saya ini kerana masalah penggunaan Broadband CELCOM yang sangatlah teruk di kawasan saya. Pelanggan2 lama atau yang bakal menjadi pelanggan baru saya, boleh LIKE Pages saya di Facebook ye.

Tuesday, October 15, 2013

Makcik kuih TDBku sayang



Bukan tamak ye sampai hari raya pun buat tempahan...he he he. Makcik ode last minute melalui Ustzh Laila, dah tolak bg tau tak sempat petang raya..

Bila call makcik merayu nak makan cream puff..luruh hati macam bila kita bercakap dengan emak sendiri..Makcik nak crea puff, anak nak cheese tart..nasib baik ada stock casing.

 Alhamdulillah..akhirnya siapkan pagi raya sbb malam raya tu dah letih sesgt.

Monday, October 14, 2013

Tempahan raya Aidil Adha 1434H

Memang tak buka tempahan untuk raya Aidil Adha yang baru lepas, namun bersyukur ada pula yang berminat. Terima kasih.


Nadhirah


Fauziyan n geng..tq

Sunday, October 13, 2013

DCI, Eclairs n Cream Puff


 9" DCI with EI..Puan Nurul


Eclairs & cream puff..Puan Siti Aida

Friday, October 11, 2013

Bajet pavlova, 7" DCI


15 pek bajet pavlova-Ustazah Laila n geng SRA, Bt Belah
1 pek -Cikgu Norlatifah


7" DCI - Kak Noriz


7" DCI - Puan Fauziyan

Thursday, October 10, 2013